Afspraak is afspraak

Wij doen wat we zeggen. Als wij u beloven dat u binnen een bepaald aantal dagen de bestelde ballonnen in huis heeft, is het belangrijk dat u daarvan op aan kunt. Het zou immers jammer zijn als de ballonnen arriveren nadat het evenement of de festiviteit heeft plaatsgevonden. Wat ons betreft is dat dan ook onaanvaardbaar.

Ontwerp zelf je ballon

Het productieproces

Efficiency is in onze organisatie van het grootste belang. Als een geoliede machine gaat ons team dan ook aan de slag op het moment dat u bij ons een order heeft geplaatst. Stap voor stap zullen we eens beschrijven wat er allemaal gebeurt voordat de ballonnen bij u afgeleverd zijn:

1

Ontwerpen

Via de tool op onze website plaatst u een order. U geeft hierin aan hoeveel ballonnen u wilt afnemen en aan welke eigenschappen deze moeten voldoen, zoals grootte, kleur, opdruk etc..
2

Accessoires

Tijdens het afrekenen heeft u de gelegenheid om ballonaccessoires bij uw ballonnen te bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: een ballonnenpompje, ballonstokjes, snelsluiters of helium.
3

Bestellen

De order komt bij ons binnen en wij gaan er meteen mee aan de slag.
4

Proefdruk

Via de e-mail ontvangt u van ons een proefdruk die wij aan de hand van uw eigen ontwerp en/of idee hebben gemaakt.
5

Goedkeuren

Als u de proefdruk heeft goedgekeurd, maken wij een zeefdruk van het ontwerp om de ballonnen te kunnen bedrukken.
6

Productie

Vervolgens worden de ballonnen in onze eigen productie in Bergschenhoek bedrukt door daarvoor speciaal opgeleide mensen.
7

Inpakken

Nadat de ballonnen zijn bedrukt worden ze netjes ingepakt en door Post NL bij ons opgehaald.
8

Track and Trace

U ontvangt van ons een track and trace code in de e-mail, zodat u het pakket kunt volgen.

Levertijd

De levertijd na goedkeuring van de drukproef is standaard 5 – 7 werkdagen. Spoedopdrachten worden binnen 1 – 2 werkdagen geleverd.